Nieuws

Ook Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas kiest voor WPS

Om de hospitality bij aankomst in dit luxueuze Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas volledig te laten aansluiten op de beoogde klantbeleving voorziet WPS ook hier in een ParkID installatie voorzien van ParkAdvance parkeerapparatuur.

Lees meer

WPS Parking Systems levert parkeeroplossing voor Lelystad Airport

Samenwerking met luchthaven dienstverlener Viggo officieel van start
Vandaag ondertekenden WPS en Viggo op Intertraffic 2018 hun samenwerkingsovereenkomst voor de parkeerdienstverlening op Lelystad Airport. WPS, de Parking divisie van Dynniq, heeft de opdracht gekregen voor het leveren, installeren en onderhouden van het parkeermanagementsysteem op de uit te breiden luchthaven in Flevoland. Viggo zal hier onder andere het parkeerbeheer gaan verzorgen namens Lelystad Airport.

Lees meer

Dynniq showt geïntegreerde oplossingen voor smart city op Intertraffic

Ervaar de nieuwste innovaties in Smart Mobility en Parking technologie

Dynniq presenteert tijdens Intertraffic, van 20 tot en met 23 maart in de RAI Amsterdam, haar meest innovatieve hightech oplossingen op het gebied van geïntegreerde smart mobility en parking. De bezoeker kan de impact van deze ontwikkelingen zelf ervaren, onder andere via een unieke VR-experience en een interactieve smart city visual. Daarnaast biedt Dynniq een uitgebreid lezingen- en workshopprogramma, waarin op het hoogste niveau kennis uitgewisseld wordt om in gezamenlijkheid de doorstroming, veiligheid en efficiency in het wegennetwerk te verbeteren.

Lees meer

WPS op Intertraffic 2018

Van 20 t/m 23 maart vindt in de Amsterdam RAI Intertraffic 2018 plaats. Uiteraard ontbreekt ook WPS niet op deze toonaangevende beurs op het gebied van Parkeren, Smart Mobility, Traffic Management, Safety en Infrastructuur. Omdat parkeren meer en meer integraal deel uitmaakt van de totale mobiliteitsketen vindt u ons in de Smart Mobility hal op stand 08.524. Op de beurs toont WPS weer een aantal baanbrekende parkeeroplossingen.

Lees meer

© WPS Parking Systems BV 2018

logo