Nieuws

WPS ParkID weerstaat WannaCry Ransomware aanval

Afgelopen weekeinde zijn wereldwijd veel bedrijven getroffen door “WannaCry” ransomware, waaronder vooraanstaande parkeerbedrijven. Moderne WPS parkeermanagementsystemen zijn niet vatbaar voor deze aanval.

Lees meer

Werkzaamheden volop in uitvoering bij Batavia Stad Fashion Outlet

De werkzaamheden voor het plaatsen van het nieuwe ParkiD parkeermanagementsysteem, inclusief alle bekabeling en netwerkinfrastructuur, zijn volop bezig bij Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad. De komende week nemen we het systeem al gedeeltelijk in bedrijf en ronden we de werkzaamheden verder af.

Lees meer

5-sterren parkeermanagementsysteem voor Crowne Plaza Hotel Promenade

Afgelopen week is het gloednieuwe ParkiD parkeermangementsysteem met ParkAdvance apparatuur bij het Crowne Plaza Hotel Promenade in Den Haag in gebruik genomen. Het nieuwe parkeersysteem is onderdeel van een grootscheepse vernieuwing van het hotel. De ruime, eigen parkeergelegenheid van het hotel biedt plaats aan 222 auto's.

Lees meer

Experience the flow op Verkeer, Mobiliteit en Parkeren 2016

Op 23 en 24 november tijdens de vakbeurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren nemen WPS Parking Systems en Dynniq u mee in de flow van soepel doorstromend verkeer. Kunt u het zich voorstellen? Een wereld zonder files, parkeerleed en vertragingen?

Lees meer

© WPS Parking Systems BV 2017

logo