P1 - Parkeergarages Eindhoven

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. P1 biedt hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen voor zowel on street als off street locaties. Op dit moment is P1 op circa 80 locaties in Nederland actief.

Lees meer

Hogeschool Windesheim - Campus parkeren

Als onderdeel van de door WPS Parking Systems gewonnen Europese aanbesteding van Gemeente Zwolle en Hogeschool Windesheim heeft WPS de campus van Hogeschool Windesheim van een nieuw parkeermanagementsysteem voorzien. Hiervoor zijn de drie parkeerterreinen (P1, P2 en P3) en de parkeergarage onder gebouw X, voorzien van nieuwe ParkAdvance™ apparatuur.

Lees meer

Q-Park vernieuwt

Vanaf medio 2014 zijn Q-Park en WPS gestart met de vervanging van de parkeermanagementsystemen in ruim 40 parkeergarages in Nederland. Dit project is onderdeel van een Europees project wat betrekking heeft op meer dan 75 parkeervoorzieningen in Nederland, België en Engeland.

Lees meer

Gemeente Katwijk - Parkeergarage Boulevard

Met de opening van de parkeergarage Boulevard-Zeezijde heeft Gemeente Katwijk een unieke parkeervoorziening in gebruik genomen. De parkeergarage heeft een capaciteit van 663 plaatsen en biedt strandbezoekers een heerlijk koele parkeerplaats zonder ver te hoeven lopen naar het strand of het centrum.

Lees meer

© WPS Parking Systems BV 2018

logo