Hogeschool Windesheim - Campus parkeren

Als onderdeel van de door WPS Parking Systems gewonnen Europese aanbesteding van Gemeente Zwolle en Hogeschool Windesheim heeft WPS de campus van Hogeschool Windesheim van een nieuw parkeermanagementsysteem voorzien. Hiervoor zijn de drie parkeerterreinen (P1, P2 en P3) en de parkeergarage onder gebouw X, voorzien van nieuwe ParkAdvance™ apparatuur.

Zwolle Hogeschool WindesheimAlle parkeerterreinen en -garages gaan op afstand beheerd worden vanuit de loge in de Lubeckpleingarage van gemeente Zwolle. In verband met een mogelijke verschuiving van de beheerstaken van de hogeschool naar de gemeente is op alle terreinen een zelfde systeem gerealiseerd. Met het state-of-the-art ParkiD™ parkeermanagementsysteem en de ParkAdvance™ parkeerapparatuur wat nu geplaatst is, zijn de hogeschool en de Gemeente volledig voorbereid op de toekomst.

Parkeerders op de campus rijden in en uit op basis van barcode, een mifare abonnementkaart of kentekenherkenning. In samenwerking met de hogeschool is een website ontwikkeld waarmee studenten hun persoonlijke abonnement beheren. WPS heeft hiervoor de eigen studentenkaart als waardekaart geïntegreerd in het parkeermanagementsysteem. Studenten en medewerkers hebben zo één pas waarmee toegang verkregen wordt op de campus. De studentenkaart is eenvoudig op te waarderen bij één van de 5 betaalautomaten op het terrein.

De ParkiD software is geïnstalleerd op een virtuele server van de hogeschool zelf, waardoor het parkeermanagementsysteem volledig geïntegreerd in het eigen server netwerk van de hogeschool. Voor de hogeschool is dit een belangrijk argument voor de onderhoudsvriendelijkheid van de applicatie.

© WPS Parking Systems BV 2018

logo