P1 - Parkeergarages Eindhoven

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. P1 biedt hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen voor zowel on street als off street locaties. Op dit moment is P1 op circa 80 locaties in Nederland actief.

Eindhoven De Witte Dame

In 2015 heeft WPS de door P1 beheerde parkeergarages Mathildelaan, Hooghuis en Witte Dame voorzien van een nieuw ParkiD™ parkeermanagementsysteem in combinatie met ParkAdvance™ parkeerapparatuur. In 2016 wordt ook het Kennedy Business Centre van een nieuw parkeermanagementsysteem voorzien.

De vier parkeergarages bevinden zich midden in het centrum van Eindhoven. Met installatie van de ParkiD™ parkeeroplossing zijn de garages volledig webbased en op afstand beheers- en bedienbaar. Dankzij ParkiD™ Cloud (Enterprise) is het mogelijk het beheer centraal in te richten. Buiten openingstijden vind het beheer dan plaats vanuit de centrale meldkamer van P1.

Naast toepassing van barcodetechnologie en Dip & Go / Tap & Go voor kortparkeerders, zijn de in- en uitrijterminals voorzien van Mifare abonnementslezers en kentekenherkenning. Indien nodig legt de parkeerder eenvoudig contact met de beheerder via de intercom. Hierbij geeft het parkeermanagementsysteem een beeld in de GUI aan de beheerder.

Om de uptime van de installatie zo hoog mogelijk te houden heeft P1 voor deze projecten gekozen voor een service- en onderhoudsovereenkomst. Deze overeenkomst biedt P1 een gegarandeerde responsetijd bij reparaties en/of calamiteiten. Daarnaast voert WPS periodiek onderhoud uit aan de installatie. Onze bewezen service organisatie draagt zo optimaal zorg voor een snelle en betrouwbare dienstverlening.

© WPS Parking Systems BV 2018

logo