Onze producten

ParkID™ parkeer management systeem suite

new guiMet zijn unieke volledig IP-gebaseerde modulaire architectuur, is ParkiD™ is speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse 'connected world'. Zo kunt u CCTV, betalingen, parkeerbeheer en uw andere systemen via één geïntegreerd netwerk beheren.

ParkiD™ ondersteunt financiële functionaliteit variërend van munt en biljet cash management, betalen met en zonder pincode (Dip & Go) en contactloos betalen (Tap & Go). Een hele reeks toegangsmogelijkheden wordt ondersteund, inclusief barcode technologie, RFID kaarten, NFC-smartphones en ANPR. Deze zijn ook te gebruiken in speciale combinaties om het parkeerbeheer verder te verbeteren met regelingen als 'Pooling', 'Self-Managed abonnees' en Loyaliteitsprogramma's.

ParkiD™ biedt aanzienlijke verbeteringen in de gebruikerservaring door middel van een aantal verbeterde functies. Station schermen kunnen nu meer informatie bevatten, bijvoorbeeld video begeleiding om klanten te helpen bij de kassa. Screens zijn op afstand zichtbaar en kunnen flexibel worden bijgewerkt vanuit uw controlekamer. Consumenten kunnen parkeerproducten kopen en vernieuwen. Marketing- en loyaliteitgerelateerde informatie kan nu gebruikt worden om direct te communiceren met uw klanten door middel van hun smartphones. Abonnementshouders kunnen ook hun parkeerplaatsbetalingen beheren via het internet.

ParkAdvance™ hardware

kassaDe eerste indruk telt en zelfs op een afstand laat ParkAdvance™ uw parkeerders zien dat u hoge kwaliteitsnormen stelt. Het gehele ontwerp is gericht op de parkeerder en op intuïtief gebruiksgemak. Vanuit uw meldkamer zijn de displays volledig te configureren met onder meer audio / video-instructies om de parkeerder via de IP-based video-intercom bij de betaalautomaat te helpen. Vervangende kaarten zijn automatisch te verstrekken nadat het systeem de gegevens gecontroleerd heeft.

Tel daar beschikbaarheid van nieuwe betaalmogelijkheden en de mogelijkheid om bij de betaalautomaat kaarten te kopen en te verlengen bij op en u heeft een winnende combinatie.

© WPS Parking Systems BV 2018

logo