Over WPS

Wij zijn WPS Parking Systems. WPS is specialist in innovatieve (cloud based) parkeermanagementoplossingen. Door innovatie te combineren met bedrijfsinformatie en gebruiksgemak, bieden wij onze klanten en eindgebruikers de ultieme gebruikservaring. Dankzij onze continue focus op innovatie, betrouwbare producten en service en onderhoud waar u op kunt vertrouwen, voorzien we onze klanten overal van een oplossing op maat.

Onze klanten

Onze parkeeroplossingen vinden wereldwijd hun toepassing op luchthavens, bij ziekenhuizen, lokale overheden, hotels, recreatievoorzieningen, in winkelcentra en bij professionele parkeerexploitanten waar onze apparatuur dagelijks meer dan 7.500.000 parkeerkaarten uitgeven. Dit maakt ons één van 's werelds toonaangevende aanbieders van geautomatiseerde parkeeroplossingen.

Met wereldwijd meer dan 300 professionals en ruim 30 jaar ervaring, zijn wij als geen ander in staat ons in uw situatie te verplaatsen. That’s why we take a seat in your world.

Onze missie

Wij focussen ons op praktische innovaties en brengen technologieën bij elkaar om onze klanten te voorzien van intelligente, maar vooral betrouwbare en toekomstbestendige parkeeroplossingen, die aansluiten bij de ‘connected world’ van vandaag en morgen.

Certificeringen

Onze normen en waarden zijn belangrijk voor ons. Zij bepalen onze zakelijke aanpak en de manier hoe we omgaan met onze projecten, onze contracten en de omgeving waarin we werken. Ons corporate responsibility model weerspiegelt deze waarden en geeft zo vorm aan de manier hoe wij omgaan met duurzaamheid en de beheersmaatregelen die we hebben voor Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu ( KAM ) en hoe we onze supply chain, medewerkers en onze werkomgeving beheren en ondersteunen. WPS Parking Systems werkt continue aan de verbetering van haar procedures en processen om zo de effectiviteit, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van de organisatie te verhogen. WPS is in het bezit van de volgende certificaten:

 ISO9001 VCA  ISO14001 

© WPS Parking Systems BV 2018

logo