Ontdek WPS PAY: de slimmere manier om te betalen voor parkeren

Bied uw klanten mobiel betaalgemak


WPS PAY, de slimmere betaalmethode voor parkeren, tilt de klantervaring naar een hoger niveau door het parkeergemak voor parkeerders te verhogenWPS PAY is een flexibele betaalmethode, waarmee eenvoudig en direct het parkeertarief via de mobiele telefoon kan worden betaald. Het zoeken naar een betaalautomaat en wachten in de rij behoren daarmee tot het verleden.

Ervaar hoe gemakkelijk betalen voor parkeren kan zijn

Parkeerders kunnen nu het parkeergeld gemakkelijk direct via mobiel betalen, in plaats van bij de betaalautomaat. Betalen kan door simpelweg de QR-code op de parkeerkaart te scannen of middels strategisch geplaatste borden bij parkeergelegenheden met kentekenherkenning.

De parkeerder wordt onmiddellijk doorgestuurd naar het WPS PAY platform waar men het parkeergeld betaald met een betaalmethode naar keuze en de parkeergelegenheid met een goed gevoel verlaat.

Bekijk de video rechts voor een demonstratie van hoe het werkt!

Geschikt voor iedere klantreis

WPS PAY kan worden gebruikt voor iedere individuele klantreis of het nu een ticketed of paperless reis is.

Als uw parkeergelegenheid een ticketed systeem heeft, scannen parkeerders eenvoudig de QR-code op hun parkeerkaart en worden ze onmiddellijk doorgestuurd naar het WPS PAY platform, waar de betaling plaatsvindt.

Voor ANPR only parkeergelegenheden (paperless) kan de QR-code die bezoekers moeten scannen strategisch geplaatst worden op borden binnen en buiten uw faciliteit.

Hierdoor is WPS PAY een flexibele oplossing die gemakkelijk in bestaande systemen kan worden geïntegreerd.

WPS PAY biedt operators vele voordelen:

    • Verbeterde gebruikerservaring voor de parkeerder: WPS PAY vergroot het gemak voor de consument en daarmee verbetert het de parkeerervaring;
    • Alle gangbare betaalmethoden worden geaccepteerd: Alle gangbare betaalmethoden worden ondersteund, zoals Ideal, Credit Cards, Apple Pay, Google Pay of zelfs Payconiq;
    • Lagere investering doordat er minder dure betaalterminals nodig zijn: WPS PAY vermindert de behoefte aan betaalterminals, wat leidt tot lagere totale eigendomskosten (TCO).

Voorspelbare kosten door all-in-one prijsstelling

Met de all-in-one prijsstelling voor elke transactie dekt WPS Pay zowel het gebruik als alle kosten van de betalingstransactie in één keer.

U kunt uw WPS Pay account op elk moment upgraden naar een Volume abonnement. Op basis van de jaarlijks overeengekomen volumes en gekozen betaalmethoden kan een aantrekkelijker all-in-one transactietarief worden afgesproken.   

Start meteen met WPS PAY zonder aanvullende contracten

Met WPS Pay zijn er geen extra contracten nodig met de betaalprovider. Via een online onboardingproces bent u binnen enkele minuten klaar om met WPS PAY aan de slag te gaan.

Moeiteloos betalen voor parkeren bij theater Het Park in Hoorn

Eén van onze klanten, Gemeente Hoorn, maakt gebruik van WPS PAY op locatie Theater Het Park.

Deze locatie kent veel piekmomenten; automobilisten die de parkeergelegenheid op hetzelfde moment in- en uit willen rijden om een voorstelling te bezoeken. Gemeente Hoorn streeft naar een soepele customer journey, waarbij de automobilist gemakkelijk kan betalen en met een goed gevoel het theater kan verlaten.

Bekijk hiernaast de video waarin Chantal van der Wolk, parkeermanager bij Gemeente Hoorn, vertelt over de motivatie van implementatie en ervaring met WPS PAY.

Klanten die WPS PAY gebruiken

  • Gemeente Hoorn

  • Ajax De Toekomst

  • Gemeente Westland

  • MECC Maastricht

Activeer WPS PAY

Vul het formulier in voor een soepel onboardingproces.

WPS United Kingdom Ltd.
Hoevenweg 11
5652 AW Eindhoven
the Netherlands

T +31 04 02 50 91 11
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

About WPS

Privacy Policy | © Copyright 2023 | WPS | Login